God Jul!

Jag vill önska alla en God jul och ett gott nytt år!

klart!

fick en beställning på 6st halsband som skulle till banken förra veckan och nu är de klara! verkar som allt sprider sej lite iaf =) tror att det är rätt lugnt på smyckesfronten i salongen tråkigt nog.. men man kan ju inte sälja bra över allt.. och jag kan absolut inte klaga på försäljningen denna månad!
fick en ny bok med råd och inspiration i går som jag hade beställt med jultidningar, så nu ska jag sätta mej och kolla igenom den ordentligt! kanske man kan lära sej nått mer och komma vidare..

lucia..

klev upp i morse och var på lucia nere på skolan, så mysigt, man behöver verkligen ha det nu när det absolut inte finns någon som helst julstämning runt om! och bara 11dagar kvar till julafton.. ja det blir inte lätt att komma i stämning!
Trevlig Lucia på er!

ojojoj!

Har spenderat några timmar på min mammas jobb och sålt lite halsband och örhängen till hennes kära arbetskamrater! det visade sej vara ett oerhört lyckat drag.. =) tackar tackar!
fick sälja massor, och jag tror att många kan bli sugen lite längre fram oxå, så jag har lovat att jag ska komma tillbaka!

bilder..

tänkte bara skriva att det ligger lite mer bilder längre ner på sidan... men det är bara en liten bråkdel av det jag har gjort.. har säkert 40-50 halsband som ligger färdiga redan, och en massa armband, örhängen och så..

pengar rullar in, det går bra nu!

fick 2 nya beställningar idag, och en till i helgen, så äntligen börjar det lossna lite! kul att folk gillar det man gör.. men det är fortfarande kris på röda pärlor.. trist nog.. men det löser nog sej i helgen för då ska jag till gävle och shoppa lite nytt att fylla på med.. så jag håller tummarna att mina kära vita pärlor finns inne då, de var slut sist jag var ner..

beställningar!

nu börjar det lida mot jul igen, och då så vill folk så klart ha julsmycken.. det har börjat rulla in några beställningar.. men jag har lite dåligt mej röda pärlor, och det var slut i bollnäs.. så jag får hoppas att det räcker med det jag har! nån som vill ha ett personligt julsmycke, till dej själv lr som julklapp, det är bara att beställa! jag kan även skicka om det blir aktuellt!