julpysseldag!

imorrn är det tänkt att jag ska till skolan där min mamma jobbar och vara med när de julpysslar lite. snacka om nostalgitripp, eftersom jag själv har gått på den skolan och själv varit elev och julpysslat där! det blir nog bara en snabb sväng, men allt sånt bidrar ju med lite julkänsla! senare på dagen ska jag ner till bollnäs med min älskade blivande mamma kompis, hon är så söt med sin stora mage! ska springa in med några armband till Balezzia oxå..

nya på g

ska ner till bollnäs idag, så jag tänkte åka in på salongen och kolla läget.. kanske byta ut lite smycken till nya.. det är ju bra med variation!

orkar snart..

hej och hå, tänkte jag skulle orka fylla på med lite mer bilder, men det går trögt på den fronten.. kommer nog snart mer =)

påfyllning

igår var jag till bollnäs och fyllde på lite, lämnade inte allt för mycket ifredags, men när det sålde så bra så var det väl lika bra att smida medans järnet är varmt! började i veckan att göra några ringar, det var riktigt kul, och att jag sålde en första dagen gjorde att det bara blev roligare!

sålt bra!

Lämnade av smycken på salongen igår, och de sålde över förväntan! 3 par örhängen och ett halsband och en ring.. så jag är riktigt nöjd! Tackar tackar =)