Fest hela helgen..

Fast det har varit lugnt, men man är helt klart seg!


Jaha..

Då var det väl slut på solen för ett par veckor till! Men vi hann med att ligga på bryggan, nästan åka ring och bada en massa igår iaf..

Bollnäs Festivalen!

Dyrt, kallt men mysigt! Träffade inte så mycket folk jag kände men hade ju gänget med mej, så jag var aldrig ensam =) Takida live, superbra!

Rapsody in Rock!

Idag ska vi fira pappa med hans present som han fick när han fyllde år i Februari.
Vi ska på Dalhalla och Rapsody in rock!

Bilder från Woxstock..

Det ligger ute bilder från Woxstock på deras hemsida, tittar man noga så finns jag med där nånstans =)

http://www.woxstock.com/

SOOOL!

Igår såg vi lite av solen igen, jag fick äntligen be ge mej till vårt sommarhus för att ligga på brygga, bada och njuta av livet! Det var välbehövigt! Idag har jag varit med en kompis som gjorde sin första tatuering, super fin!

SOOOL!

Igår såg vi lite av solen igen, jag fick äntligen be ge mej till vårt sommarhus för att ligga på brygga, bada och njuta av livet! Det var välbehövigt! Idag har jag varit med en kompis som gjorde sin första tatuering, super fin!

Äntligen!

Idag tittade solen äntligen fram och gav mej några av sina dyrbara strålar!

Div smycken

En fotlänk i silver med en nyckel. Ett armband i svart och silver, sålt. 4 st hängen, Ett orange med trassel hjärta. Ett gult och turkost hänge. Ett ljust rosa med glaspärlor och en blomma av silvertråd. Ett orange med en ängel. Alla är unika men det går att beställa liknade. Detta gör att det enbart finns ett exemplar av alla mina smycken.


Hängen för silverhalsband

6st hängen.
Ljust rosa blandade pärlor med silver berlock. Brunt hänge med stor glas pärla och blomma på silvertråd. Mörkt blått silverfolierad pärla med berlocker av silver. Rosa silverfolierat hjärta på ett enkelt hänge. Turkost och brunt hänge med många hjärtan, sålt. Det går alltid att beställa liknande med alla smycken är unika och finns endast i ett exemplar.



Ringar Egen design

4st ringar.
En rosa med små pärlor runt om och en stor glaspärla i mitten, på silvertråds stomme. En blommasilvertrådstomme. En stor turkos silverfolierad pärla med mönster och bas av silvertråd, såld, finns dock en liknade fast rund. En galen pärla med blå botten på silvertråd.


hängen till silverhalsband

5 st Hängen. Rött hänge med hjärta av silvertråd. Ett svart och rosa hänge med berlocker av silver. Ett svart och turkost med silverfolierad stor turkos pärla. Ett rött och silver, med silver berlocker. Ett silver och svart hänge.


4 st Hängen egen design

4 st Hängen. En stor blomma med blandade små pärlor, såld, men det är bara att beställa så gör jag nått liknande. Ett vitt hänge med blomma av silvertråd och en månberlock. Ett vitt och rosa hänge med ett silverfolierat hjärta, ett hjärta i rosa och vita små pärlor och en fjäril av silvertråd. En blomma i rosa och silver.  


Hängen

2 st lila hängen och 2 st svarta hängen passar tillsammans med silverkedja.


armband och hänge

Ett armband för tjejer med många berlocker och en bas av gummi. Ett flätat armband med en berlock i silver för killar. Ett svart hänge som används tillsammans med Silverkedja.



bilder på smycken!

3 st killarmband och en fotlänk. alla har en bas av gummi samt detaljer av silver.
Ett har även en del av metallkedja, men detta är sålt.  


Bilder..

Idag ska jag försöka att få upp lite bilder på smycken som jag har hemma just nu.. Är det nått som ser intressant ut är det bara att säga till! Måste bara byta till datorn uppe innan jag kan få ut några bilder.. I eftermiddag ska jag till gävle igen.. Ska umgås och kolla på Andreas Jonsson på stan ikväll..

Nattmusik!

Lite mys på nattkanten..

 Avril Lavigne - When you're gone.


Videon rör mej nästan till tårar. Den äldre herren som sörjer, då är det nära tårarna..

Intressant dag..

Jag tog med min mor på en utflykt idag, vi var till Wij Trädgårdar i Ockelbo. Väldigt lugnt och skönt, det är det största intrycket jag fick.. Självklart var det jättefint och mysigt med. Trevligt att göra nått ordentligt med mamma.. Vi gjorde några stopp på vår road-tripp, Garnfabriken i Kilafors, fick med mej alldeles för mycket garn.. Fick för mej att lära mej sticka, skulle sticka en randig sjal, men den blev enfärgad, för jag ångrade mej och ville ha  en hel vit ist.. och om man säger att jag shoppade 6 nystan, för det var vad butiksbiträderna(proffsen) trodde det behövdes.. Nu är den nästan klar sjalen, och jag har inte äns använt ett av mina 6 st nystan.. blir många sjalar! Vidare blev det lite små stopp.. Men inget av intresse! Nu ska jag sticka vidare.. Jag och gamla tanterna..
Skogens Trädgård 2

några favoriter Honungsrosor, vattenkonst och stenväggar. Bilder från hemsidan
www.wij.se

Hallå?!

Var är solen?!

fy sjutton..

Har stressat som himla mycket från i fredags morgon, så jag är helt slut idag.. Men det är en grå, regnig söndag.. Så då får man sitta och bara slöa.. Just nu sitter jag och lyssnar på Anja Pärsons sommarprat från sr.se men det vette sjutton, hon ska nog hålla sej till skidbacken, hon är nog bäst där! Drömmer om att stå på ett par skidor snart igen, på snö eller vatten spelar mindre roll, har ett stort behov av det!

Woxstock..

Sol och live musik av blandad stil.. Härliga människor och lite öl! Fick inte så mycket sålt men lite iaf.. Tack ni som köpte, hoppas ni blir nöjda! Undrar om folk blir missnöjd om jag beskriver Woxstock som mysigt, men det skiter jag i, jag hade supermysigt! Satt och sålde och hade första parkett mitt framför scenen ungefär till 23.30, sen blev det för mörkt ute.. Då minglade jag runt lite, träffade folk man inte har sett på länge, alltid lika trevligt!

Pyser..

Ska snart hämta upp mitt sällskap och åka mot Huddik.. Tur med vädret hade vi iaf.. inte supersol och så.. lite lagomt varmt, lagom svenskt! kanske inte blir så mycket bloggat idag.. rustar mej för en jättestressig dag! än är jag dock för trött för att jäkta!

fotat och pysslat..

Har nyss fotat lite bilder på smycken, gick åt helvete.. 1 av kanske 10 bilder som jag kan använda.. Tror att fotografen i min familj få ta bilderna framöver.. =)
Förhoppningsvis kommer det lite nya bilder snart.. Lovar att det dock inte är med mej som fotograf..
Har massor kvar att göra innan jag hinner sova ikväll, det kommer att bli en lång dag.. och säkert stressig! men som tur är fick jag supernajs sällskap när jag ska åka fram och tillbaka till Huddik!

Kom ihåg Woxstock imorrn..
http://www.woxstock.com/

nu är det försent..

nu är nog snart konserten över.. Snyft!

45 min kvar..

Tills Mr Bryan Adams kliver på scenen..

Hur gör man?!

Har berättat om 2 fall av dålig service här på bloggen tidigare.. Ett restaurang besök och en inhandling av skor vars kvalitet inte höll.
Hur ska man bete sej i dessa fall? Vad har ni råkat ut för? Hur får man bort den attityden som viss service-personal har?
Berätta gärna om dina erfarenheter, hur du har blivit bemött och hur du löste det, om det nångång blev löst!

Dessa frågor är intressanta för mej, yrkesmässigt, eftersom jag har jobbat med försäljning typ hela min karriär! Privat, eftersom det dyker upp fall av dålig service runt om mej hela tiden!

timmar kvar..

Nu handlar det inte längre om timmar kvar, känns ju lite synd att vi aldrig åkte, nu när man ser att vädret håller! Det är inte supervarmt och gassande sol.. Men det är superfuktig värme ute här! Men det hade man ju stått ut med.. Om man hade fått sett Bryan Adams en gång till..
7timmar och 45minuter kvar tills det är dags..

1 dag kvar..

Om en dag spelar MR BRYAN ADAMS, på Christinehof slott.. För första gånger på bra länge är inte vi närvarande när han spelar en konsert vid ett sverige besök!
känns sorgligt!

Nu ska det skällas igen..

Ännu en gång är det gävlebor som ska få däng. Min syster, bor i som sagt i Gävle. Hon har varit på Scorett i 9:an och köpt ett par Tiger skor för 800:-, efter 2 månaders användning är det hål i sulan.. Personalen har mage att säga att de är för att hon har för breda fötter för dessa skor. Är det inte deras jobb att upplysa om det innan ett köp? Säljaren i butiken hävdar sen att hon inte har tagit hand om skona som hon skulle, dvs OLJAT in SULAN efter hon har använt dem. Inget av detta nämdes heller vid inköpet. Butiken hävdar vidare att det är en FINSKO, som bör användas sparsamt.. Men så här anser jag, att köper man en sko för 800:- så handlar man kvalitet där efter, och då ska skona hålla att använda MER än under 2 månaders tid. Annnars är det pisskvalitet oavsett om det är fin skor lr inte!

Så ett råd, var försiktig med att handla skor på SCORETT!


Vallning..

Fick ett trevligt erbjudande idag om att sitta och pyssla på en öppen fäbod på lördag! Det ska sitta lite folk och pyssla medans det är öppethus hela dagen! Så det blir en intensiv helg! Fäbovallen heter Mittjas vallen och finns utanför Edsbyn. Det kommer att vara öppet mellan 11-18. Jag kommer att finnas där på eftermiddagen! Kika gärna förbi..

Woxstock på fredag..

På fredag dukar jag mina saker på Woxstock i Edsbyn. Måste knopa på så jag har lite att ta med mej!
Hoppas på fint  väder.. Det är ju utomhus..

kolla här..
http://www.woxstock.com/

Jag kommer att finnas där mellan 18-21, så det är bara att kika förbi!

Shopping!

I dag blir det super shopping! =) har brottom igen.. ojoj!

Toppen!

Gävle var verkligen toppen! Även om allt gick i 700km/h, hela tiden! Men vi hann med mycket.. Måste klaga lite med, vi var 5 st som skulle ut och käka på fredagkväll.. Efter en hel del vandrande runt hittade vi ett ställe där det fanns plats.. Kanske fanns det plats över där pga den OERHÖRT DÅLIGA SERIVCE det var... Vi beställde in förrätt och en drink, det gick hyfsat snabbt. Samtidigt beställde vi in cider/öl till maten, och den fick vi rätt snabbt. Men maten fick vi vänta på i 1,5 TIMME! Har väl aldrig varit med om sämre, och ursäkterna, som kom när VI frågade var vår mat var, de var urusla! Och maten var inte äns bra, J och E fick brända potatisklyftor, och nått som skulle vara vitlökssås, men tror de hade glömt vitlöken i såsen.. Servitrisen visste inte en sak som vi frågade runt vad mat och dryck innehöll. Hade jag haft den restaurangen hade jag nog varit orolig.. Kompetent personal, någon som vet vad det är! Så mitt råd är, ät ALDRIG på söderhjelmska i Gävle!