måste hinna!

Har egentligen brottom nu, ska packa, duscha, och fixa mej och helst hinna in på stan en snabbis innan tåget går.. Jessica stänger min älskligsaffär imorrn, hur sjutton ska jag överleva.. blir längre att hitta matreal till mina smycken nu! får ha tillit till mina kära leverantörer, mamma, pappa och syster! skickar i väg alla för att handla när jag själv inte har möjlighet! =) blir nog lite tomt på inlägg tills jag kommer tillbaka.. men då kanske jag har nå roligt att skriva om!
Har ni vägarna förbi bollnäs i helgen, passa på att fynda på Sannefurs Hobby, det är 70% rea. Men bara öppet fredag och lördag, sen är det kört! Ha en trevlig helg.. kram

Gävle i mitt hjärta..

Imorrn så drar jag mej till Gävle och hälsa på syster yster.. Måste till stan ibland om man inte ska bli knäpp. Love that city, och alla människor.. Saknar det som sjutton, men att bo i skogen har sin fördel ibland det med! tex är det billigt att köpa hus här! =)

blir nog inget..

Bryan Adams, tyvärr, det är för långt! tyvärr..

ser ut som..

Att det blir en Bryan Adams konsert till.. Det blir isf syster och min 4! Stockholm, Helsingborg, Stockholm och så nu på Christinehofs slott i typ.. så långt bort man kan komma! Så det blir mycket åka bil, men det är vi van sen syster bodde långt upp i Norrland.. Så jag hoppas och längtar! =)

Jag behöver..

Sol och värme! Bad och grillning! Vattenskidåkning och jordgubbar.. Jag behöver sommar och sol och kort tjat kjol!

En stor fråga?!

Jag och min syster är stora Bryan Adams-fans, och nu spelar han i Sverige på  Torsdag nästa vecka.. men typ nånstans i södra sverige, typ skåne lr småland lr nå sånt.. Så den stora frågan är Bryan or no Bryan??

ska vi dela grejor med varandra?!

mamma och jag har tillsammans med min morbror och hans fru har varit och städat ut ur mormor och morfars hus, igen.. det tar en väldig tid! så nu är jag helt slut.. tror det blir sängen rätt snart.. gonatt!

mys!


midsommar!

Midsommar blev helt fantaskt! Festen hade verkligen allt, och det var bara 1, som bangade och inte kom av de ca 30 pers som var bjuden! Synd bara att kvällen gick så snabbt! Det var nakenbad och nakenkubb. Sill och nubbe. Kärlek och tårar, goda sommardrinkar och beska-droppar. Och absolut inte minst, SOLEN sken, hela kvällen!
Tack alla ni som kom, det blev en toppen kväll!

förslag på kläder!

Liza har gjort ett superfina kollage med midsommarkläder på sin blogg.. kika där!
http://threeofakind.blogg.se/1182409136_midsommar_ngest.html#comment

Midsommarpanik..

Inga kläder! paniken växer.. får sitta naken tror jag! men det ser ut att bli kallt så det kanske inte är nån ide! =P

dålig känsel!?

min lilltå är fuckup.. har ingen känsel i den.. undra varför? har varit så sen igår.. hmm!

satt i solen..

satt ute i solen och hjälpte sambon att slipa lite beten, hade en tanke på att gå upp och sätta på mej bikini.. men oj helt plötsligt börjar det droppa riktigt stora vattendroppar från himlen, och så blev det regn idag med..

2 ringar!

Den till vänster är gjord av en glasprisma som min svärfar skulle kassera. Denna ring är min alldeles egna, tycker så mycket om den. Den högra är gjord av en orange glaspärla. Bägge ringarna har en bas av silveröverdragen koppartråd. Finns att beställa liknande ringar, även om alla är unika!


kommer strax..

förhoppningsvis kommer det snart en till bild på 2st ringar.. Måste fixa lite fler killsmycken med.. och andra smycken.. ojoj.. har svårt att sitta still och bara hålla på oxå.. så mycket att fixa innan midsommar, men det ser ut som det blir en hyfsad fest! håller tummarna för vädret oxå, men det skulle var bättre ute vid kusten så än finns det hopp!

Hängen

3 st hängen som används tillsammans med silverkedja. Ett går i rosa med ett hjärta av rosa metallic pärlor. Ett med blandade färger och former. Ett går i grönt, med en stor plast pärla i härligt grön färg. Hänget med blandade former och färger är sålt men det går att beställa ett liknande, alla smycken är unika och handgjorda av lilla mej!



Hängen..

2 st hängen som används tillsammans med en lång silverkedja. (Finns bild på kedjan tillsammans med tidigare hänge.) Turkost glashjärta med bruna, turkos och silver detaljer. Svart fasettslipad plastpärla med ett hjärta av silver och svarta pärlor samt svarta detaljer. Det turkosa hänget är efter beställning. Det går att beställa liknande men alla smycken är unika.
 
 


3 ringar

Första ringen är med en illgrön plastpärla, andra är ett hjärta av små vita plastpärlor och tredje är det en ljust blå fasettslipad plaspärla. Alla ringar har en stomme av silveröverdragen koppartråd. Mittersta ringen är såld. De andra finns till försäljning. Hjärtringen går det att beställa nått som kommer att likna denna. Men alla mina smycken är unika, egen design och hantverk. Ideer och inspiration får jag av det mesta jag ser! Klicka på bilden för att se den i större format.

skapa skapa!

Har fått ett erbjudande att hålla i ett smyckesparty, men jag har så lite smycken att visa nu.. de går åt som smör! roligt förstås men jag måste ta mej tid att göra lite nytt! kommer bilder på lite som finns hemma snart!

Vitt Utbyrtbart Hänge

Ett till hänge silverkedja. Finns i många fler modeller.
Alla mina smycken är handgjorda av mej och unika.


3 st Armband

Hade ett liknande till försäljning på folketshem i Edsbyn, fick samtidig 3st beställningar till. Hoppas ni blev nöjda.
Armband av skinn med berlocker. Design Stina W. Ser du nått du gillar är det bara att beställa av mej! Självklart är alla handgjorda och unika.

ett Halsband m. utbytbart hänge

Här kommer ett av mina lite nyare halsband, Detta var en beställning av en av mina kompisar.
Liknande finns att beställa. Jag gör gärna efter dina önskemål.
Modellen är en silverkedja med utbytbara hängen.



"Sista chansen" av Marian Keyes

Oki, jag är helt såld, jag älskar Marian Keyes böcker..
Lättläst, roande avkoppling som du med gott samvete kan ta med dej till stranden. 
Den har det mesta, glädje, sorg, humor och allvar. Men jag måste säga av de böcker som jag har läst av denna författare, Marian Keyes, är "Sista chansen" den som har mest allvar och sorg i sej. 
Mitt råd att att ha mycket tid och lugn, så du får plöja hela boken på en gång.
Man längtar bara till att läsa annars!


Carina Rydbergs "Den högsta kasten"

Indien och Stockholm, nutid och dåtid allt i en salig blandning. Kändisar och okända om vart annat.
En rätt rörig och annorlunda bok.. Det står att den är självbiografisk, men det känns mycket som en roman. "Den högsta kasten" är en bok som kom ut 1997, och utspelar sej i åren runt denna tid. Jag måste medge att jag inte har den blekaste vem författaren Carina Rydberg är, och kanske är det trevligare att läsa en självbiografi om någon man vet vem är?! 
Men oki, har man tid att fördriva så kan man väl ta tag i denna bok..
Men det finns många som ni bör läsa först! 


Bortom sanningen av Anne Holt.

Här kommer ett deckartips: "Bortom sanningen" är den 7 i raden deckare om Hanne Wilhelmsen, dock den första som jag läser. Jag gillade boken, skriven av norske Anne Holt, skarp och ska nog ta och leta upp fler i samma serie.

Av nån anledning så gillar jag deckare där huvudpersonen jobbar på sjukhus, är journalist eller polis. I denna bok är hon Polis till yrket. Självklart innehåller boken ett groteskt mord, en knackig familjerelation och en stark kvinna i huvudrollen.. Men det är sånt som jag gillar!

Mordet i boken tar sin plats i överklassen och ska därför lösas snabbast möjligt.. Det innebär många poliser inblandade och många viljor och sätt att lösa problem. Läsvärd och underhållande bok!


"Hedersmordet ¨på Pela" av Lena Katarina Swanberg.

Mordet på Pela begick den 24/6 1999, det vart uppmärksammat i media runt om i Sverige.
Pelas lillasyster Breen berättar sin historia om det hemska som hände i landet långt borta.
Breen vittnar i svensk domstol mot sin släkt. Detta bidrar till att deras 2 farbröder döms till livstids fängelse.

En starkt gripande bok, man sitter med tårar i ögonvårn hela tiden. Men man lär sej mycket, får en insyn i en annan kultur. Mitt råd är LÄS DEN. Det gjorde jag för ca ett år sen, och den ligger kvar nära hjärtat som en av de böcker som har berört mej mest!

Hittar tyvärr ingen bild på boken..

oj,länge sen det kom ett boktips..

Jag får skylla på flytten, oordningen, fina vädret, smyckestillverkningen, lr så har jag bara varit lat.. för jag har ju läst massor av böcker ute på min filt i solen... ska leta upp dem och skriva lite om dem! återkommer...

rännan har mist sin charm..

Vid vår stuga finns det en plats som ligger mej extra varmt om hjärtat. Allt med denna plats är underbart.. iaf nästan.. det har bestämts att en kanal som är bygg för många år sedan ska rustas upp, detta är nu gjort. Och OJ så de har misslyckats, visst det är fint. Absolut, men det finns inget alls kvar av det forna charmen. Jag sörjer. Det som tidigare kändes som att uppleva regnskog i sverige finns nu ej mer. Istället finns en överpiffad super stylad liten turistfälla.. Men som sagt, det kan väl vara ok om man aldrig har varit på stället förr.. men mitt hjärta sörjer! 

sooool!

Gud vad jag mår bra i vår stuga. Bara sitta i en solstol, njuta av en bok, höra måsarna låta.. och om det skulle ha varit lite varmare skulle jag även ha doppat mej i havet en sväng! ÅÅÅ vad jag älskar stället! Ska försöka sy i hop ett midsommarfirande där snart.. Dela min kärlek med andra!