1000 miljoner tankar..

Tror att mitt huvud jävlas med mej, det låter mej inte vila och sova ordentligt! men vad sjutton vill jag med mitt liv.. kan nån ta och berätta det för mej så vore jag super glad! tack på förhand//S

balfotografering..

vi ska snart i väg och fota inte för en bal, men stackars människor.. det spöööööregnar! trist.. bättre tur imorrn..
hade beställningar efter torsdagens äventyr på folketshem.. och de är klara! bara att hålla tummarna för att de blir nöjda med resultatet!

Oh Shit!

Så mycket folk som kom till folketshem! Så himla kul. Många man inte hade sätt på år och dar.. Hittade lite tavlor som jag skulle vilja ha till mitt hus, Maria Bergstrand gör så jättefin konst!
Jag måste säga ett stort TACK till alla er som handlade av mej! Hoppas ni är nöjda med era smycken.
Helt super nöjd med hela kvällen!

Tidningen Ljusnan idag...

Modevisning och workshops i Edsbyn

Av Klas-Göran Sannerman
Kvinnlig skaparkraft och skaparglöd kan den som besöker Folkets hem i Edsbyn få uppleva i kväll.

Damernas diverse med workshops är rubriken och det blir modevisning med både egenhändigt sydda kläder och second hand. Totalt kommer 27 mannekänger i olika åldrar att ställa upp och visa kläderna sydda av Karolina Norlin, Susanne Vanberg och Sofie Larshans.
Karolina och Stina Wåhlén gör smycken som också kommer att visas. Ulla-Marie Östergårds har plockat ihop begagnade kläder för att visa teman och trender sommaren 2007.
Tanken är att man ska kunna komma och gå under kvällen, så modevisningen sker vid flera tillfällen. Mellan visningarna kan den som vill dricka afternoon tea med gammaldags stämning, något som Kristina Nilsson håller i.

Cardmaking, det vill
säga att skapa sina egna inbjudnings- och tackkort, är också en trend i tiden. Därför kommer Sylvia Fahlström att visa cardmaking som besökarna även får prova på själva. Från Ateljé Norr kommer Maria Berg-strand, Maria Larsson, Torun Eliasson och Eva-Britt Höglund. De visar sin konst och man får pröva på att göra väskor av affischer och luffarslöjd.
Hårverkstad blir det också där Josefin Jonsson och Carolina Magnusson skapar vackra festfrisyrer. Cia Wikman visar handledsvärmare.

Från tidningen Ljusnan!

A piece of cake!

Har varit till Huddik på operation idag, allt gick super lätt! har inte mer ont är efter en vanlig undersökning.. peppar peppar.. skönt!


Damernas Diverse

Vad skulle dy tycka om att gå på modevisning, se på konst och dricka Afternon Tea på en och samma gång?
Om vi dessutom spetsar till det med att det blir workshops, hårverkstad samt en smycketsvisning?
Låter det kul? Då är det antaglingen dyrt? Nej, tvärtom är det fri entré. Äger det rum i Stockholm? Nej, på Folketshem i Edsbyn torsdagen den 24 MAJ KL 18.00-21.00
Modevisning varje halvtimme. Afternoon Tea och workshops hela tiden.
Välkommen!


Detta skrivet på knallrosa små söta lappar blev levereade till mej idag. Det är mina egna inbjudningslappar till händelsen på Folketshem som jag skrev om i mitt tidigare inlägg!
Det ska bli jättekul, ser verkligen framemot det!

21/5 Folketshem Edsbyn 18-21

torsdag nästa vecka kommer det vara nått jippoFolketshem i Edsbyn. Det är ett gäng kreativa tjejer som ska visa vad det gör, och så jag! =P som enligt den som bjöd in mej är oxå jag kreativ, men det vette sjutton..
Ialla fall så kommer jag att vara där med mina smycken, har en liten tillverkning och ha mitt block med för beställningar. Så boka in Torsdagen den 24/5 kl 18-21 i kalendern.. Vill ni hitta mej är det bara att kika efter en brud på kryckor, eftersom jag är nyopererad igen då..


nu har jag internet igen!

dock har jag ingen dator uppkopplad ordentligt här hemma än.. men det blir nog snart oxå.
är rikigt inne i en skapar period, mycket smycken blir det.. ska be att få dem fotade snart så att det kan komma ut lite bilder snart!