Var är du? av Marc Levy

Jag har läst "Var är du?" av Marc Levy som även har skrivit "Just like heaven" som har blivit film,
med Reese Witherspoon i huvudrollen!
Det är en annorlunda story om ett par som inte får varandra.. för att sammanfattade det kort..
En annorlunda bok på ett vanligt ämne, men det var rätt konstig!
Med budskapet att man alltid ska satsa på den man verkligen vill ha, inte nöja sej med det näst bästa!
Boken får inget topp betyg av mej direkt, men den går att läsa..


var är du?


beslut ångest..

Idag när vi skulle ge oss iväg till MC-mässan i Sthlm, skulle jag packa med mej en bok tänkte jag.. Men jag ville ju inte plocka med mej en inbunden, passar sej inte riktigt i en lätt packning.. Och boken jag just börjat läsa var just inbunden.. Alltså tog jag med mej en pocket istället.. och nu vet jag inte vilken bok jag ska fortsätta med.. jobbigt! men nu ska jag sova.. tog på krafterna att gå runt, runt, runt, runt, runt i många timmar.. men det var det nog värt! Gonatt

Denise Rudberg

i 2 dagar har jag mest njutit av att vara hemma, suttit i min kära gungstol och läst.. med en varm kopp te och filt eller täcke som värmer mej! "o.s.a" är en kärlekshistoria i ordes verkliga bemärkelse med inslag av glädje och sorg. En sån bok man bara måste läsa i bland, ett bevis på att kärlek finns och övervinner allt i denna hemska värd! det är andra boken av Denise Rudberg som jag läser nu i vinter, en första var "Jenny S". Den handlar mer om att man kan gå vidare efter en brytning och kan få ett underbart liv! Det är mycket glädje invävt i böckerna, man mår bra av att läsa dem, även om det finns sorg så väger glädjen upp. Och som vanligt med en bra bok tar de slut alldeles för fort..
Så jag hoppas att jag kommer över andra böcker av Denise snart, jag tänker läsa "Vänninan" , "Storlek 37" och "Matilde" så fort jag kan! =)



   


Underbar och älskad av alla, Martina Haag

Har precis läst klart "Underbar och älskad (och på jobbet går det också bra)" av Martina Haag. Det är andra boken jag läser av henne, men egentligen den enda som jag kan ge ett omdöme om, eftersom jag låg nerbäddad efter en stor knäoperation med allt vad det innebär av smärtstillande när jag läste första boken.. Jag har hört så himla mycket possitivt om Martinas böcker, men det vette sjutton.. Alltså, de är mycket lättlästa, och visst är de bitvis underhållande.. Men det är inget som jag har fastnat så mycket för. Men de är om inte annat snygga att ha i bokhyllan! och bara det kan det ju vara värt =) har du inget mer intressant att läsa så går Martina Haags böcker an!

underbar och älskad av alla

gula citroner små

"Små citroner gula" kändes först jobbigt att säga, jag ville vända på det och säga "Små gula citroner" men jag antar att jag inte är ensam i att tycka detta. Men när jag accepterade att det var namnet så tyckte jag om det.. Kajsa Ingemarsson som har skrivit boken har gjort ett bra jobb!  
Boken handlar om Agnes och hennes liv som inflyttad till Stockholm. Boken är lättläst med både glade och deppiga stunder. En typisk tjejbok, huvudpersonen befinner sej någonstans mellan 25-30. Hon stöter på alldagliga problem som vi alla ha känt av mer eller mindre.
Streckläs denna under en regnig vinterdag med en kopp vart te, skorpor och marmelad!

gula citroner små

Anna Jansson

under julledigeheterna läste jag de två sista böckerna i serien om Maria Wern som Anna Jansson har skrivit. Jag har verkligen uppskattat alla dessa böcker, de handlar om Maria Wern som är kriminalinspektör i den lilla staden Kronviken, så vitt jag vet är denna stad fiktiv. Varje bok har olika aktuella teman.
Under jul läste jag "Drömmar ur snö" och "Främmande fågel".
"Drömmar ur snö" handlar om unga flickors internetanvändande och de faror som faktiskt finns där ute.  
Och "Främmande fågel" handlar om det alltid så aktuella fågelinfluensan som verkar dyka upp både här och där i världen mest varje dag.
Jag tycker att böckerna är lättlästa, och man lägger inte gärna ifrån sej dem, utan det blir lätt att man streckläser dem rakt igeom.. och då tar de tyärr slut för fort! Precis som alla andra bra böcker..

Anna Jansson har en hemsida som du hittar på denna adress:
www.thriller.nu

Läs serien om Maria Wern från fösta till sista bok!

2000 "Stum sitter guden"
2001 "Alla de stillsamma döda"
2002 "Må döden sova"
2003 "Silverkronan"
2004 "Drömmar ur snö"
2005 "Svart fjäril"
2006 "Främmande fågel"


ett till av mina intressen..

tänkte börja skriva lite om de böcker jag läser, absolut inte några recensioner, för det kan jag inte.. men jag kan ialla fall tipsa om jag har läst nått bra... =)

tillbaka i verkligheten..

tog mej några dagar extra "ledigt" nu runt jul, har varit och hälsat på min syster i nästan en vecka blev det..
har hållt mej väldigt bra på shoppandet av nya pärlor och div andra saker man behöver när man pysslar.. så jag har inte spenderat så mycket pengar! det tycker jag var bra gjort!
men imorrn ska jag sätta igång och skapa igen, det har varit otroligt lugnt på den fronten under jul, har bara gjort ett sett med hjärtan av silvertråd till min kära mor!
medans jag har latat mej har det ramlat in en del beställningar.. så jag får väl ta mej i kragen och göra dem klart! man måste ju vara rädd om sina kunder!