jag ser det snöar..

Ja hjälp vad det snöar, så mysigt så.. har nog kommit ca 10 cm lr så! Förkylningen vill inte ge sej.. trist. Har inte suttit något med smyckerna sedan förra veckan.. Hälsade på syster i helgen så då var det fullt upp ändå, sen smittade hon mej =( Så nu får jag dras med förkylning ist.. Attans =(

feber

Fasen, min syster har smittat mej med förkylning, trodde det räckte med att knät ska krongla. Men tydligen inte.. attans!!

logga!


Jag har fått hjälp av min sambos bror att göra en logga till min design! den är jättefin! Tackar bror Björn!

bilder


1, brunt ganska långt med 2st glaskulor i ändarna.
2, ett armand som går i blått, med ett litet hänge.
3, 2 nyanser av brunt tillsammans i ett halsband.

3 till halsband.


1 halsbandet är ett "ögelhalsband", med blått och grönt i, och ett sött hjärta i glas.
2 halsbandet kallar jag Cypern, eftersom delar av min familj just varit dit och bilder gav mej inspiration, blått och turkost med en glaspärla.
3 halsbandet går helt i brunt, en personlig favorit!

Fler bilder


3 st nyknäppta bilder. Örhängerna har jag gjort i andra färger med, blått, brons, vita och dessa lila. Armbandet är väl tänkt som ett bröllopssmycke, kommer att bli ett matchande halsband och ev hårsmycken med. Det röda halsbandet är jättelångt, med en stor blomma på, blomman blev till på en tråkig stund på jobbet =) sen blev det lite pärlor på den.

Balezzia..

Det gick jättebra att visa smyckerna igår, så jag ska tillbaka nästa vecka och levera! =) Superkul.. Blev verkligen tagga igår och satt och gjorde örhängen halva natten.. =P Vi fotatde en del av smyckerna igår, så det kommer lite fler bilder under dagen!

Bilder på halsband

 
Här är några av mina tidiga alster. Alla dessa är sålda, men är någon intresserad är det bara att höra av sej. Jag tillverkar gärna utifrån beställning eller så har jag fler halsband som är till salu!

Ny blogg

Hejhej!
Nu ska jag starta upp min egen blogg.. Jag ha alltid varit grymt dålig på att skriva dagbok, så jag får väl pusha mej själv så jag verkligen kommer att skriva lite =) Allt i mitt huvud snurrar just nu runt min egen tillverkning av smycken. Jag är för närvarande sjukskriven pga en knäoperation så nu har jag hur mycket tid som helst.. och det är ju aldrig fel!
I dag ska jag väg och visa mina smycken för en "blivande" återförsäljare, förhoppningsvis iaf.. Nervöst! Men otroligt kul.. Hittills har jag mest sålt till nära och kära och lite bekanta. Men man måste ju börja någonstans.. //S