Tidningen Ljusnan idag...

Modevisning och workshops i Edsbyn

Av Klas-Göran Sannerman
Kvinnlig skaparkraft och skaparglöd kan den som besöker Folkets hem i Edsbyn få uppleva i kväll.

Damernas diverse med workshops är rubriken och det blir modevisning med både egenhändigt sydda kläder och second hand. Totalt kommer 27 mannekänger i olika åldrar att ställa upp och visa kläderna sydda av Karolina Norlin, Susanne Vanberg och Sofie Larshans.
Karolina och Stina Wåhlén gör smycken som också kommer att visas. Ulla-Marie Östergårds har plockat ihop begagnade kläder för att visa teman och trender sommaren 2007.
Tanken är att man ska kunna komma och gå under kvällen, så modevisningen sker vid flera tillfällen. Mellan visningarna kan den som vill dricka afternoon tea med gammaldags stämning, något som Kristina Nilsson håller i.

Cardmaking, det vill
säga att skapa sina egna inbjudnings- och tackkort, är också en trend i tiden. Därför kommer Sylvia Fahlström att visa cardmaking som besökarna även får prova på själva. Från Ateljé Norr kommer Maria Berg-strand, Maria Larsson, Torun Eliasson och Eva-Britt Höglund. De visar sin konst och man får pröva på att göra väskor av affischer och luffarslöjd.
Hårverkstad blir det också där Josefin Jonsson och Carolina Magnusson skapar vackra festfrisyrer. Cia Wikman visar handledsvärmare.

Från tidningen Ljusnan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback